kupiłem działke skromną bo 1000 m2 kawałek za Kórnikiem
1000m2 to nie taka znowu skromna :P pobiegać po ogródku da radę no i okolica spoko chyba ? dojazd dobry..... przy małym ruchu można nieźle pocisnąć na trasie :diabelski_usmiech
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Kurczę, to jakaś mega okazja - spojrzałem na ceny w agencjach i okolice Kórnika to 100zł w górę... Cholera, czemu mi się nie udaje nigdy znaleźć takich okazji...?
Może zamiast patrzeć przez agencje czy pośredników którzy nakładaja odpowiednią marże wsiadź w samochód i podjedź do konkretnego gospodarza i sie okaże że ziemia wcale taka droga nie jest jak pokazują ogłoszenia
Nie ma głupich, tam staną moje własne 4 katy, a co do kasy to jak ta spłace to moze jeszcze jakąś kupie a później sprzedam i postawie domek Tej nie sprzedam bo jest zbyt fajnie położona
obserwuje ten watek caly czas...i powiem ze ciesze sie ze wybiles sobie z glowy nowe auto...zamiast niego masz nowa dzialke :szeroki_usmiech
patrzyles chociaz w planie zagospodarowania na co jest przeznaczona ta dzialka :?:
obserwuje ten watek caly czas...i powiem ze ciesze sie ze wybiles sobie z glowy nowe auto...zamiast niego masz nowa dzialke :szeroki_usmiech
patrzyles chociaz w planie zagospodarowania na co jest przeznaczona ta dzialka :?:
Nie chcę być złym prorokiem, ale... Jakiś czas temu mój znajomy kupił ziemię (jeśli się nie mylę) pod Konstancinem... Zapłacił za nią jakieś bardzo dobre pieniądze (cieszył się, ze jakiś "głupek" tak tanio się jej pozbył). Była to oczywiście działka niebudowlana i nieobjęta planem miejscowym, ale dla znajomego to nie stanowiło problemu... bo miał przekwalifikować ją na budowlaną, potrzymać i sprzedać z zyskiem... Ale okazało się, że gmina pozwalała na przekwalifikowanie działki pod warunkiem (jeden z warunków), że będzie ona miała ponad 1000m2 (czy coś koło tego)... A jego miała mniejszą powierzchnię. Sprzedał czym prędzej, ale kasy nie odzyskał...
Sprawdź dobrze tą działkę, bo nieczęsto sie zdarza, że ktoś nie zna wartości swojej własności i sprzedaje "tanio".
To zapraszam, tylko kose ze sobą możecie wziąć bo inaczej nie będzie gdzie grilla postawić.
Co do miejsca, zgodnie z planem zagospodarowania to miejsce na osiedle domków jednorodzinnych zakaz jakichkolwiek elementów uciążliwych czy cichego rzemiosła. Wiec pełna kulturka w sąsiedztwie lasu.
Niestety mylisz sie, przed chwilą wróciłem od notariusza. Nie ma to jak mieć własny kawałek ziemi. A w kwesti tego tematu to prosze modów o zamkniecie bo sprawa już nieaktualna
Komentarz